top of page

Ce oferim?

O varietate de strategii de promovare pe care o societate le poate utiliza pentru a-și promova produsele sau serviciile și a-și crește vizibilitatea în piață. 

Web design - proiectare, creare și întreținere a site-urilor web.

Serviciile de web design se referă la procesul de proiectare, creare și întreținere a site-urilor web. Acestea se îmbină adesea cu arta și tehnicile de design vizual, dar implică și funcționalități, structură și aspecte tehnice ale unui site web.

Prin serviciile de web design, companiile se asigură că prezența lor online este atractivă, funcțională și adaptată nevoilor actuale ale utilizatorilor. În era digitală de astăzi, un site web bine proiectat poate juca un rol crucial în succesul unei afaceri.

Branding - un proces esențial care implică crearea, dezvoltarea și întărirea identității unui brand

Branding-ul este un proces esențial care implică crearea, dezvoltarea și întărirea identității unui brand. Este mult mai mult decât doar un logo sau un slogan; este modul în care o companie se prezintă în fața publicului și modul în care este percepută. Serviciile de branding pot varia în funcție de nevoile specifice ale unei companii, dar în general, ele includ următoarele:​

Un branding eficient contribuie la construirea încrederii, recunoașterii și loialității față de o companie. Acesta are puterea de a transforma o afacere anonimă într-un jucător major pe piață, influențând deciziile de cumpărare ale consumatorilor.

Google Ads - publicitate online care permite companiilor afișeze anunțuri online pentru a atrage potențiali clenți

Google Ads (anterior cunoscut sub numele de Google AdWords) este un serviciu de publicitate online care permite companiilor să creeze și să gestioneze anunțuri online pentru a atrage potențiali clienți.

Principalele lucruri care pot fi realizate prin Google Ads:

 1. Publicitate prin căutare;

 2. Publicitate prin afișare;

 3. Remarketing;

 4. Publicitate prin video;

 5. Publicitate prin aplicații;

 6. Segmentare ținta: Companiile pot ținti anunțurile lor către o audiență specifică bazată pe informații cum ar fi locația, vârsta, interesele și altele.

Anunțuri pe Facebook - permite brandurilor să plaseze anunțuri/reclame pe Facebook

Meta, cunoscută anterior sub numele de Facebook, a devenit una dintre cele mai influente companii tehnologice din lume.Meta Ads, sistemul de publicitate al Meta, permite brandurilor să plaseze anunțuri pe aceste platforme. Acesta reprezintă o componentă esențială în arsenalul digital al oricărui marketer modern.

Reclame pe TikTok - bazată pe conținut video scurt, atras în special de tineri și adolescenți.

Tik Tok ads

TikTok, o platformă de socializare bazată pe conținut video scurt, a devenit rapid un fenomen global, atras în special de tineri și adolescenți. Datorită popularității sale are și audienței uriașe, TikTok Ads s-a transformat într-un instrument important pentru branduri care doresc să ajungă la această demografie. 

Linkedin - Promovarea pe Linkedin este o strategie esențială pentru multe companii

Linkedin

Promovarea pe Linkedin este o strategie esențială pentru multe companii, în special pentru cele orientate spre B2B (business-to-business) sau care urmăresc profesioniștii din diverse domenii. LinkedIn, fiind cea mai mare rețea de socializare profesională din lume.

Promovarea pe YouTube oferă oportunități multiple brandurilo.Una dintre cele mai influente platforme de publicitate din lume

Youtube

YouTube a evoluat de-a lungul anilor de la o simplă platformă de partajare a videoclipurilor la una dintre cele mai influente platforme de publicitate din lume. Promovarea pe YouTube oferă oportunități multiple brandurilor, indiferent de dimensiune sau domeniu.

Rularea reclamelor pe YouTube este crucială pentru branduri în era digitală, oferind o combinație unică de vizibilitate, angajare și posibilități de segmentare. Cu strategia potrivită, YouTube poate fi un instrument puternic în arsenalul de marketing al oricărei companii.

Anunțuri pe Instagram - a devenit un teren fertil pentru campaniile de publicitate

Instagram ads

Instagram, având peste un miliard de utilizatori activi la nivel global, a devenit un teren fertil pentru campaniile de publicitate. Plata pentru promovarea pe Instagram Ads deschide uși la o audiență vastă adesea tânără și predispusă la interacțiune.Într-un peisaj digital în continuă schimbare, Instagram Ads reprezintă un instrument esențial pentru branduri, oferind o combinație de vizibilitate, interacțiune și capacitate de conversie. Cu o strategie bine gândită și conținut de calitate, reclamele de pe Instagram pot genera un ROI semnificativ și pot consolida relații durabile cu consumatorii.

Influenceri - Colaborările cu influenceri au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani ca parte a strategiilor

Influenceri

Colaborările cu influenceri au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani ca parte a strategiilor de marketing digital. Influencerii, fiind persoane sau entități care exercită o influență semnificativă asupra unei anumite audiențe sau nișe, oferă brandurilor oportunități unice de a comunica cu potențialii clienți într-un mod autentic și direct.

Consumatorii au mai multă încredere în recomandările primite de la persoane pe care le consideră asemenea lor sau pe care le respectă, comparativ cu reclamele tradiționale.

Promovarea pe panouri publicitare este o formă de reclamă care utilizează panouri sau afișaje amplasate în locuri publice

Panouri publicitare

Promovarea pe panouri publicitare este o formă de reclamă care utilizează panouri sau afișaje amplasate în locuri publice, cum ar fi străzile, parcurile sau stațiile de transport pentru a atrage atenția asupra unui produs sau serviciu. Acestea pot fi utilizate pentru a atinge o audiență largă și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu diferitele segmente de public țintă.

Email marketing - Trimiterea de mesaje personalizate către o listă de abonați poate ajuta la menținerea relațiilor cu clienți

Email marketing

Trimiterea de mesaje personalizate către o listă de abonați poate ajuta la menținerea relațiilor cu clienții existenți și la convertirea potențialilor clienți în clienți reali.

Project management - un rol esențial în coordonarea și implementarea strategiilor și proiectelor de marketing

Un website actualizat și bine întreținut este vital pentru succesul afacerii tale. 

Oferim servicii specializate de administrare și mentenanță a website-ului, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii tale, în timp ce noi ne ocupăm de sănătatea și performanța site-ului tău.

Spoturi Video - promovarea prin spoturi video este o formă de publicitate care folosește videoclipuri scurte

Spoturi Video

Promovarea prin spoturi video este o formă de publicitate care folosește videoclipuri scurte pentru a promova produse sau servicii. Aceste spoturi video pot fi difuzate pe diferite canale, cum ar fi televiziunea, internetul sau chiar pe ecranele din mall-uri sau aeroporturi. Spoturile video pot fi create în diferite formate, cum ar fi animații, clipuri video sau reclame live-action. Acestea sunt utilizate pentru a atrage atenția publicului țintă, pentru a-i informa despre produse sau servicii și pentru a-i convinge să ia o acțiune, cum ar fi să viziteze un site sau să cumpere un produs. Spoturile video sunt adesea utilizate împreună cu alte forme de publicitate online sau offline pentru a maximiza impactul campaniei de marketing.

Spoturi Radio - Creația și producția de spoturi radio, difuzarea lor pe cele mai ascultate posturi din Romania

Spoturi Radio

Creația și producția de spoturi radio,  difuzarea lor pe cele mai ascultate posturi din Romania.

Acesta contribuie substanțial la promovarea societății tale la nivel național, regional sau local.

Radio-ul are încă o audiență largă. Multe persoane îl ascultă zilnic în mașini, acasă, la locul de muncă sau chiar prin intermediul aplicațiilor mobile.

Radio-ul rămâne un canal media puternic și influent. Pentru multe societăți, spoturile radio pot fi o metodă eficace de a construi conștientizare, de a comunica oferte și de a consolida relații cu audiența țintă.

Presă scrisă - Marketingul în presa scrisă rămâne o formă clasică, dar eficientă, de promovare

Presă scrisă

Marketingul în presa scrisă rămâne o formă clasică, dar eficientă, de promovare, în special în anumite segmente de piață sau demografii. Desigur, cu avansul tehnologiei și cu creșterea popularității canalelor digitale, marketingul în presa scrisă a trebuit să se adapteze și să evolueze. 

 1. Reclame în ziare și reviste:

  • Anunțuri publicitare de dimensiuni diferite, de la micile anunțuri până la pagini întregi sau reclame pe două pagini.

 2. Articole și conținut sponsorizat:

  • Articole care promovează un produs, serviciu sau brand, dar care sunt redactate într-un stil editorial.

  • Interviuri sau profiluri ale liderilor companiei.

bottom of page